sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Taatusti ekologinen ja eettinen lahja

Tiesithän että työn hinta sovitaan aina etukäteen. Olen ottanut käyttöön kirjallisen sopimuksen johon kirjataan    korjaukset sekä hinta. Sopimus allekirjoitetaan ja asiakas saa oman kappaleensa  mukaan.Työ maksetaan noudettaessa, sitten kun on yhdessä todettu että sovitut
 korjaukset on tehty. Jos jotain yllättävää (nallen sisältä löytyy ötököitä, nuken pää on rikki peruukin alta tms.) otan valokuvan ja yhteyttä asiakkaaseen ja neuvottelemme lisäkorjauksista. 

Mutta nyt synttärilahjan tarina. Nukke on jo kerran ollut lahjansaajan oma, nyt se on löytynyt vintiltä ja sukulaiset halusivat antaa sen korjattuna lahjaksi. Silmät ja vaatteet olivat kadonneet. Pää oli piirrelty mustekynällä eikä kaikkea saatu pois. Mutta siistin ulkoasun alla se ei haittaa - se on osa nuken historiaa.  Hiuksia en paikkamaalannut sillä ne ovat kuluneet nuken omistajan hellyydenosoituksista. Huulet saivat vähän paikkaväriä- tismalleen vanhan sävyistä. 

Varmasti mieluisa lahja aikuisella jolla jo on kaikkea.  Osoitus siitä että lahjansaajaa arvostetaan eikä mennä valmiiden lahjaideoihin maailmaan. Luontoäitikin kiittää. Taatusti ekologinen ja eettinen lahja,  vaattet on tehty kierrätyskankaista ja silmät otettu korjauskelvottomalta varaosiksi menneltä nukelta. . 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)